Door de huidige situatie met het corona virus zijn ook wij genoodzaakt om ons festival te verplaatsen naar zomer 2021. Meer info over datum en lineup vindt u hier.

NYX Festival zal dit jaar niet plaatsvinden, omdat we vanwege covid-19 niet in staat zijn om u een veilige omgeving te bieden op 27 juli. We zijn echter wel bezig met het uitwerken van enkele kleine alternatieve concepten voor deze zomer.

Stay tuned, stay safe!

Wat met mijn ticket?

Ben je houder van een ticket voor editie 2020? Dan zal je binnenkort een mail ontvangen met verdere informatie over de mogelijkheid tot het overzetten naar editie 2021 of een eventuele terugbetaling. Hou dus je mailbox in de gaten.

Op welke datum vindt editie 2021 plaats?

Momenteel is het voor ons moeilijk om nu al een datum vast te leggen. Hou dus al zeker eind juni / begin juli 2021 open in je agenda. Hou dus de website en socials in het oog.

Komen dezelfde artiesten naar 2021?

We doen er alles aan om zoveel mogelijk artiesten door te boeken naar volgend jaar. We kunnen dus niet met zekerheid zeggen dat we dezelfde lineup kunnen behouden. De lineup op de website verwijst dus nog steeds naar onze originele bezetting voor dit jaar. Hou dus de website en socials in de gaten voor eventuele wijzigingen.

16 Apr 2020