Door de huidige situatie met het corona virus zijn ook wij genoodzaakt om ons festival te verplaatsen naar zomer 2021. Meer info over datum en lineup vindt u hier.

main-stage

beluister-via

Shht (Gent) is space rock voor de nu generatie. 5 rare mannen van het sonic spaceship. Een moderne digitale bricolage van ideën gebracht door chemische breinen en een zanger op het randje van de afgrond zowel metaal als fysiek.

Jaguar Jaguar bestaat nog maar net één jaar, maar heeft in die tijd reeds een tweede hoofdstuk geschreven in hun audiovisueel verhaal. Na het zonnige Spanje, waar ze hun eerste EP ‘Montjoi’ schreven, trok de band naar de afgelegen Franse bossen om in alle rust aan nieuwe muziek te werken. De zomer werd ingeruild voor de herfst. Voor dit nieuwe hoofdstuk mag je je verwachten aan een trip doorheen de jungle waarheen deze Jaguars zich het beste thuis voelen.

Tijdloze songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. Een gouden stem. Ziedaar het zwaarste wapentuig in het uitgebreide arsenaal van Mooneye, nom de plume van Michiel Libberecht, pas 25 maar klaar om met zijn songschrijftalent op zijn minst de Lage Landen te veroveren.

BOSKAT uit Antwerpen/Rotterdam speelt luidruchtig, alternatieve rock ‘n’ roll. Fabian (drums en zang) en Vincent (zang en gitaar) hacken in je trommelvliezen en gemoedstoestand met scherpe gitaarriffs, killer songs en buitengewone dynamiek.

Bezeten en zorgvuldig gemeten. Ontspannend en subtiel. Desoriënterend en toch pakkend. HEISA is het allemaal, en het liefst op hetzelfde moment.

Yunotes, een vierdelige band geworteld in de Kempische zandgronden, brengt een duister stukje elektronica gepaard met een kraakheldere indie flow. Indiestyle vergeleek het jong geweld al eerder met bands als The Acid, Darkside etc.

Radio Shotgun uit Merret South-Central, wrong side of the kiosk, is een bende oude bekenden. Al bijna 25 jaar spelen deze Meerhoutenaars punkrock. Ze waren ooit actief onder da namen Plan9 of AtillA en ze speelden meer dan geregeld op Groezrock en Munk In Peerhout.


dj-booth

Belgische Dj, platenverzamelaar, grafisch ontwerper en mede-oprichter van Booty Rave Festival. In zijn sets daagt hij de grenzen van verschillende genres, releasedata of origine uit. Op deze manier creëert hij een organische en eclectische mix vol diversiteit en creatieve vrijheid. Intuïtief zoekt hij naar verbindingen tussen exotische ritmes en organische elektronica.

Pieter Vochten - alias Juicy - is muziekliefhebber pur sang. Naast de muziekproductie en het spelen in enkele live projecten, is hij zeer gepassioneerd door dj’ing. Als vertegenwoordiger van het Antwerpse Vice City-collectief wil Juicy een tijdloze selectie van feel-good dansmuziek met mensen delen. Verwacht een mix van disco, grooves, original house & andere elektronische dingen. Alle tijdklassiekers gaan mee met recente ontdekkingen zonder al te specifiek te zijn over genres of releasedata. Downtown staat hij bekend om zijn strakke, no-nonsense mengstijl, bij voorkeur van het originele vinyl met een klassieke mixer, met als doel de muziek voor zichzelf te laten spreken.

De dj stijl van Mister Critical kan je het best omschrijven als snel, funky & zeer eclectisch. Een brede waaier aan genres komt aan bod tijdens een muzikale trip doorheen de jaren: Funk, Afrobeat, Rhythm & Blues, Hiphop, Reggae, Disco, Samba, House en meer. Alles kan, obscure parels naast gekende classics. Los van hypes of gimmicks, enkel tijdloze kwaliteit.

Cisco FM* begeleidt u de nacht in met zoete en sappige baslijnen. Altijd met de beste selectie van platen, zodat u kunt dansen tot het ochtendlicht. Van house naar italo en breakbeat tot waar de nacht naar verlangt.

“DISCOHANS staat voor alles rond groove, funk, boogie en disco. Ze tovert de beste disco- en funk platen van de vorige eeuw aan elkaar. Stilstaan op de dansvloer is niet toegelaten! Smeer die dansbeentjes maar in!!

Dit DJ-duo is simpelweg bezeten door muziek! Ze zijn het brein én de ballen achter tal van party’s en evenementen in hun thuisstad Geel, stonden mee aan de wieg van het Playfield Festival en zorgden vroeger al onder de naam Second Time voor de daverende soundtrack bij verschillende vette feestjes. Met hun nieuw project Trazom Rasa zullen ze elk feestje warm stoken met een hete mix van house en hiphop, tintelende techno, rock, electro en funky beats, bass en breaks.

Ricky & Bobby James zijn onvervalste eclectische jockeys. Hun deejay-sets zijn een waar dansfestijn dat bol staat van muzikale flashbacks en toekomstige klassiekers. Van Alt J tot ZZ Top en alle dansparels daartussen van de jaren 60 tot nu. Denk: Indie, Hiphop, R&B, Rockabilly, House, Rock ‘n Roll, Punk, Disco, Reggae, Funk, Belpop, New Beat en soundsystem bangers. Vergeet je dansschoenen niet!

Roots Dynamite kan je elke week op donderagavond op Geelfm horen. Hoewel de omgeving verandert, zal de set niet minder tropisch zijn! Roots Dynamite zijn DJ Big Tone & Groovie Ghoullie, muzikaal zijn deze twee heren in elkaar geweven. Het resultaat is een eclectische ontploffing die keer op keer doet verbazen.